3 loistavaa keksintöä keittiöön!

Lapsi huutaa nälkäänsä, ruoka palaa uuniin kun joudut tekemään monta asiaa yhtä aikaa. Maidot kaatuu pöydälle ja kun yrität pelastaa tilanteen, talouspaperirulla leviää lattialle.. 

Arki voi olla yhtä kaaosta välillä. Eksyin yhtenä iltana loistavalle nettisivustolle ja päätin tilata kotiimme muutaman esineen.. Enää en voisi luopua niistä, 
koska nämä 3 esinettä ovat helpottaneet arkeamme todella paljon. 

Mistä siis on kyse? 




Silikonista tehty pöytätabletti. Niin paras. Lapsen ruokailun jälkeen tabletti on helppo huuhdella tai pyyhkiä puhtaaksi parissa sekunnissa. 





Munakello! Maailman parhaimpia keksintöjä. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt munakelloa, mutta jostain ihmeen syystä tilasin kellon, koska se näytti niin hienolta :) Nyt viikon ajan olen käyttänyt sitä joka kerta, kun olen tehnyt ruokaa. Suosittelen! 
Munakello huolehtii, etten polta ruokaa ja pystyn tekemään monta asiaa yhtä aikaa. 




Talouspaperiteline. Sellainen meillä on ollut aikaisemminkin, mutta todella huonot kokemukset aikaisemmista telineistä. Edellinen teline oli Riviera Maisonin,  josta paperia ei saanut koskaan irti ehjänä . Teline oli hieno, mutta todella epäkäytännöllinen. Nyt olemme olleet 3 vuotta ilman talouspaperitelinettä ja päätin testata Dom Domistä tilattua telinettä. Niin hyvä ja ihanan muotoinen.  




Pieniä esineitä, mutta jokaisesta on suuri apu lapsiperheen arjessa. Toisinaan asioita pitää itsestään selvinä, mutta kun pienet, tärkeät asiat puuttuu, niitä arvostaa taas enemmän. 



Ihanaa juhannusta <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ostin jotain mitä "inhoan"

Mitä jos oma koti ei olekaan IN?