Ostin jotain mitä "inhoan"



 
Ihanaa maanantaita
 
Mielipiteet muuttuu kun löytää jotain mikä on vaan niin kaunista. Tämän hetken trendi kun katselee somesta sisustuskuvia, näkee joka puolella puun eri sävyjä sekä kullanvärisiä yksityiskohtia. Varsinkin kullan värinen hana komeilee useiden tiskialtaiden reunalla.
 Päätin jo aikaa sitten, että kullanväriä meille ei koskaan tule eikä varsinkaan mitään  vaaleaa puun sävyä..
 
Instagramin puolella kirjoittelin, että olin lauantaina menossa sisustus-shoppailu kierrokselle. Ensimmäinen kohteemme oli Ikea ja sieltä jatkettiin matkaa muihin kauppoihin. Tein muutamia ihania löytöjä, mutta sitten ostin jotain mitä luulin, että "inhoan".
 


 Löysin Ikeasta kuvan kastelukannun. Muoto ja värisävyt ovat todella upeat!
Kastelukannu on kodissamme ainut (sisustus) esine jossa on puun väriä.
 Paikkansa se on löytänyt  keittiön ruokapöydältä :)


Toinen ostos joka oli kädessäni kun kävelin kassalle oli kello joka on kullanvärinen! Kun näin kellon sisustusliikkeen seinällä, halusin sen heti itselleni. Ostaessani kelloa en tiennyt yhtään mihin sen kodissamme laittaisin, mutta nopeasti se löysi oman paikkansa . Kullanvärinen kello on aika kiva yksityiskohta muuten valkoisessa kodissamme.
 
 
 
Uudet löydöt piristävät aina, mutta niin on piristänyt viime päivinä myös uudelleen kukkiva Orkidea! Ensimmäinen kerta koskaan kun olen onnistunut saamaan Orkidean uudestaan eloon kukkien putoamisen jälkeen. En malta odottaa milloin uudet kukat puhkeaa. Ehkä viikon päästä kun lomani alkaa ;)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nauttikaa päivästä <3
 
Marika 






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

3 loistavaa keksintöä keittiöön!

Mitä jos oma koti ei olekaan IN?