Mitä jos oma koti ei olekaan IN?

Kuumimpina sisustustrendeinä näkyy nyt joka puolella luonnonmateriaalit sekä mattamustat yksityiskohdat tuomassa ilmettä sisustukseen. Suuret ja näyttävät puupinnat ovat IN! 



Itse en välitä kodissamme puun väristä tai muista maanläheisistä väreistä. Uskallan väittää, että olen kokeillut kaikkia värimaailmoja kodin sisustuksessa ja kaikkeen muuhun paitsi valkoiseen olen kyllästynyt ennen pitkää. Pitkään havittelin täysin valkoista sisustusta, mutta  jotain siitä puuttui. Musta värimaailma on nyt löytänyt meille takaisin ja olen täysin rakastunut mustiin yksityiskohtiin. 

Olemme tekemässä keittiöremonttia. Ihan kokonaan emme keittiötä laita uusiksi. 
Ehkä puolet materiaaleista vaihtuu ja saadaan uutta ilmettä keittiöömme. 

Olen tilannut netistä kaksi tiskiallasta kotiin ja palauttanut molemmat samana päivänä takaisin. Tilasin kummallakin kerralla valkoisen tiskialtaan, mutta molemmissa altaissa oli pienen pientä siniharmaata pilkkua joka koostui altaan materiaalista. Kumpikaan allas ei ollut lainkaan sitä mitä olin etsinyt. Matkan varrella suunnitelmat ovat muuttuneet täysin ja nyt keittiöstämme tuleekin täysin erilainen kuin olin sen aluksi kuvitellut. Olen siitä itseasiassa aika innoissani. 
Vinkki teille, jotka olette miettineet tilata netistä valkoisen tiskialtaan. Älä luota netissä olevaan kuvaan. Kyllä voi harmittaa kun paketti tuodaan kotiin, avaat sen innoissasi ja... tuote on kaikkea muuta kuin olet kuvitellut. No, kokemus opettaa :)





Rakastan ideoida ja haaveilla kodin stailauksesta. En ole sisustaja joka vaihtaa kodin väriä trendien mukaan. 
Tykkään seurata sisustus trendejä ja haluan tietää mistä puhutaan, 
mutta oman kodin stailaan täysin omien ideoideni mukaan. Ei siis haittaa vaikka oma koti ei olekaan täysin muodin mukaan stailattu. Koti on oltava ilo omalle silmälle. 



En muista onko valaisimet olleet koskaan niin suosiossa kuin mitä ne ovat tällä hetkellä.  Seinävalaisimet, lattiavalaisimet ja kattovalaisimet ovat nyt kovaa huutoa. Musta väri on valaisimissakin tällä hetkellä suosituin. Aikaisemmin oli kupari ja kulta kaikkien keittiöissä varsinkin kattovalaisimina, mutta nyt väreinä näkyy mustaa ja lasia sekä upeita erilaisia muotoja.  Olen pitkään etsinyt kotiimme mustaa kaunista seinävalaisinta, mutta ei ole löytynyt. Olen jotenkin todella tarkka siinä mitä haluan. En tiedä miksi, mutta lampun muodon on oltava täydellinen :) Onko sielä ruudun takana ketään toista joka ajattelee samoin? 


Vielä olisi kesälomaa jäljellä ihan kivasti ja paljon olisi projektejakin joita haluaisin kodissamme toteuttaa, täytyy vielä odottaa, että mies jää myös lomalle. Saadaan yhdessä aina enemmän aikaiseksi. Maalia seiniin ja kaappeja tyhjiksi. Kai se niin on, että oma koti on ikuinen projekti. 


Haluan loppuu laittaa vielä kuvan kun 3-vuotias lapsemme on huomannut, 
että äiti sisustaa ja valokuvailee kotia.. 
Hänkin on alkanut sisustamaan kotiamme omilla pienillä esineillä, 
tässä tämänpäiväinen 3-vuotiaan stailaus projekti..



Meillä on nyt sitten joulupukki esillä jo kesäkuussa :) 

Ihanaa perjantaita kaikille.

Marika

ps. Oletko jo käynyt kurkkaamassa Instagramissa @ripausluksusta


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

3 loistavaa keksintöä keittiöön!

Ostin jotain mitä "inhoan"